Vi gør din rejse nemmere

Hos Circle K lægger vi os i selen for at gøre livet lidt nemmere for dig, når du er på farten. Derfor udvikler vi løbende nye tiltag, der skal hjælpe dig med at gøre det, du er kommet for. Nemt og hurtigt.

NYHED: Betal miles med mobilen*

Hent "Circle K Europe" app’en – så kan du nemlig klare betalingen lynhurtigt med mobilen, hver gang du tanker miles.

Bemærk: Du skal have MobilePay for at bruge betalingsfunktionen.

Er du med i vores EXTRA Club?

Hvis ja, så log ind i "Circle K Europe" app’en. Så får du nemlig 10 øre rabat pr. liter helt automatisk, når du tanker og betaler med mobilen*

Er du ikke med i vores EXTRA Club?

Så bliv medlem på under 2 minutter direkte fra "Circle K Europe" app’en. Du skal blot bruge mail, mobil- og kortnummer.

*På nuværende tidspunkt er det kun privatkunder, der kan betale via mobilen. Vi arbejder på en løsning til vores erhvervskunder.

DER ER MILES TIL FORSKEL

Hos Circle K tanker du ikke bare brændstof. Du tanker miles. miles er premium benzin og diesel, der passer godt på din motor og holder den ren. Det giver en mere effektiv forbrænding, der både reducerer brændstofforbruget og CO2-udledningen pr. kørte kilometer.

miles indeholder et tilsætningsstof, der effektivt renser og beskytter bilens motor.

miles giver en mere effektiv forbrænding, der reducerer brændstofsforbruget og dermed CO2-udledningen pr. kørte kilometer

miles reducerer dit brændstofforbrug – du kører flere km på literen.

Mærk forskellen med milesPLUS

Prøv også milesPLUS – vores bedste benzin – hvis du virkelig vil forkæle dig bil.
Med milesPLUS i tanken genvinder bilen sine tabte hestekræfter, så du får mere power og acceleration.

Betal med app'en og vind et års forbrug af miles

Vi sætter et helt års forbrug af miles eller milesPLUS på højkant og trækker lod blandt alle EXTRA-kunder, der tanker og betaler med vores ”Circle K Europe”-app.

Sådan er du med:

1. Hent "Circle K Europe" app’en og log ind som EXTRA-medlem
2. Tank og betal med app’en
3. Tanker du for mere end 100 kr. får du et lod i puljen

Fra d. 1. oktober 2019 og året ud får du som EXTRA-kunde et lod i puljen, hver gang du tanker for mere end 100 kr. og betaler via vores ”Circle K Europe”-app!

Vi trækker en heldig vinder d. 6. januar 2020, som fra denne dag og et år frem kan forkæle bilen med miles eller milesPLUS til en værdi af ca. 15.000 kr.**

Er du ikke allerede EXTRA-medlem, så bliv det her.

Bedre navigation på tankpladsen: Skiltning og ”Fast Tracks” sparer dig for tid og besvær

Det skal være nemt hos os. Nemt at finde den rigtige pumpe, et sted at parkere – og kundetoilettet, når der er behov for det. Derfor har vi forbedret skiltningen, så det bliver nemmere for dig og sparer dig tid og unødigt besvær.

"Fast tracks"

På flere stationer tester vi ”Fast Tracks”, som du sikkert kender fra bl.a. lufthavnen. Her er proceduren ”Tank – og hurtigt videre”. Og betaler du med ”Circle K Europe” app’en, er du faktisk klar til at lette, så snart du har sat tankpistolen på plads.

**Det med småt:
Præmien er personlig og kan ikke videregives, refunderes eller ombyttes til kontanter. Konkurrencen løber fra d. 1.10.2019 t.o.m 31.12.2019. Der trækkes én vinder mandag d. 6. januar 2020. Præmien kan benyttes fra denne dag og et år frem og dækker op til 1.250 liter milesPLUS benzin, som svarer til det gennemsnitlige årsforbrug for danske bilister. Præmiens værdi (ca. 15.000 kr.) er beregnet på basis af dagsprisen (11,98 kr.) for milesPLUS benzin d. 19. september 2019.
Arrangøren af konkurrencen er Circle K Danmark A/S, Borgmester Christiansens Gade 50, 2450 København SV, CVR: 28142412

Ansatte i Circle K og deres nærmeste familie må ikke deltage i konkurrencen.