Drømmepræmien for enhver fodboldfan 🏆

Hovedpræmien i konkurrencen er en helt unik oplevelse for enhver fodboldfan! Du får nemlig ikke blot de to billetter til kampen, men også flybilletter, hotelophold, og meget mere!

Præmien inkluderer:

 • Billetter til UCL finalen
 • Fly tur/retur til London
 • Ankomsttransport samt transport til og fra stadion
 • Overnatning på 4-stjernet hotel (2 nætter) på double/twin værelse  

Estimeret værdi af præmien er ca. 70.000 kr.

Vind samtidig et årsforbrug af Pepsi Max 🥤

I konkurrencen er det ikke blot billetter, der er på spil, men også chancen for at vinde et årsforbrug af Pepsi Max! Vi udvælger fire heldige vindere, som hver vil modtage nok Pepsi Max til et helt år.

Scor EXTRA lodder med EXTRA ⚽🎟️

Med Circle K EXTRA får du et ekstra lod i konkurrencen, hver gang du køber en 1,5L Pepsi, Faxe Kondi, Faxe Kondi Appelsin eller en pose Lay's Chips hos Circle K*.

Så husk at benytte det samme e-mailadresse i formularen nedenfor som den, du har registreret Circle K EXTRA, og tilknyt dit betalingskort for at modtage dine lodder automatisk.

Det betyder større chance for at vinde billetterne, men også chancen for at sikre dig et årsforbrug af den forfriskende Pepsi Max. Slurp dig til en mindeværdig oplevelse eller en læskende præmie!

Konkurrencen er slut

Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular. For at din deltagelse er gyldig, skal du desuden være tilmeldt vores fordelsprogram Circle K EXTRA. Det er gratis, og giver dig en lang række fordele**.

Konkurrencen slutter den 7. april 2024 kl. 23.59. Vi trækker de heldige vindere umiddelbart efter den 8. april 2024.

Konkurrencebetingelser

 • Deltagelse i konkurrencen

  Sådan deltager du

  Tilmeld dig konkurrencen via ovenstående formular, og tilmeld dig Circle K EXTRA, hvis du ikke allerede er medlem.

  ** Circle K EXTRA er Circle K's gratis fordelsprogram, som giver dig adgang til en lang række tilbud og rabatter – fx hver 6. bilvask, kaffe eller kolde drik gratis. Læs meget mere her

  * Du kan øge dine chancer for at vinde! Hver gang, du køber et af nedenstående produkter hos Circle K, får du et ekstra lod i konkurrencen. Dit ekstra lod registreres automatisk, hvis du bruger samme betalingskort, som du har tilmeldt Circle K EXTRA.

  • 1,5 L Pepsi
  • 1,5 L Pepsi Max
  • 1,5 L Faxe Kondi
  • 1,5 L Faxe Kondi 0 Kalorier
  • 1,5 L Faxe Kondi Appelsin
  • 1,5 L Faxe Kondi Appelsin 0 Kalorier, eller 
  • En pose Lay's Chips

   

  Hvem kan deltage? 

  Alle bosiddende i Danmark over 18 år. Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

  Vi gør opmærksom på, at man som vinder af denne konkurrence selv er ansvarlig for eventuelle skatteforhold.

 • Indhold og værdi af præmier

  Hovedpræmien inkluderer:

  • To billetter til UCL finalen (dig og en ledsager)
  • Fly tur/retur til London
  • Ankomsttransport og transport til og fra stadion
  • Overnatning på 4 stjernet hotel (2 nætter) på double/twin værelse 

  Estimeret værdi af præmien er ca. 70.000 kr. 

  Derudover udlodder vi et årsforbrug af Pepsi Max til fire vindere. Hver præmie svarer til 12 rammer Pepsi Max 33cl dåser - værdi ca. 1500 kr.

  Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

 • Sådan findes vinderen

  For at deltage i konkurrencen er det nødvendigt, at du udfylder konkurrenceformularen med din e-mail og fuldfører din tilmelding til Circle K EXTRA. Tilmelding til konkurrencen og Circle K EXTRA udgør ét lod i konkurrencen, og for hvert Pepsi, Faxe Kondi eller Lay's produkt, du køber med dit betalingskort, der er tilknyttet din Circle K EXTRA-profil, får du ét ekstra lod i konkurrencen.

  Konkurrencen slutter den 7. april 2024 kl. 23.59. Tilmeldinger efter dette tidspunkt, tæller ikke med i konkurrencen. Vi trækker de heldige vindere umiddelbart efter den 8. april 2024.

  Vinderne udtrækkes af medarbejdere hos Circle K Danmark A/S ved en tilfældig lodtrækning blandt lodderne på dem, der både har udfyldt formularen og er tilmeldt Circle K EXTRA samt potentielt har købt angivne produkter. Jo flere lodder igennem køb af produkter, desto større er chancen for at vinde.

  Circle K Danmark A/S kontakter vinderne via e-mail opgivet i formularen. Det er dit ansvar, som deltagende i konkurrencen, at tjekke dine mailindbakke, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 72 timer videregive præmien til en ny vinder. Den nye vinder vil blive fundet efter samme præmisser som i første trækning.

  Hvis du vinder, vil Circle K Danmark A/S bede om dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer – samt udelukkende dele de nødvendige oplysninger med Royal Unibrew og deres rejsebureau, der skal til for at de kan stå for den videre planlægning af at få leveret præmien til dig. 

  Vinderens navn vil ikke blive offentliggjort.

 • Om disse konkurrencebetingelser

  Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

  Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser. Du accepterer herunder, at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er vinderen.

  Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar, som deltagende i konkurrencen, at holde dig opdateret på betingelserne.

  Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

 • Disclaimer vedr. Instagram og Facebook

  Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Instagram og Facebook.

  Når du giver dine informationer og tilladelser i forbindelse med tilmeldelse af Circle K EXTRA, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

 • Formelt om konkurrencen

  Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks stationer, nyhedsbrev, Facebook-side, etc. og arrangøren er Circle K Danmark A/S, CVR-nummer 28142412, Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV.

  Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

  Konkurrencen om de to billetter (én vinder) til UEFA Champions League finalekampen er ikke købsbetinget, og har en værdi af cirka 70.000 DKK.

  Konkurrencen om et årsforbrug af Pepsi Max til fire vindere svarende til 12 rammer Pepsi Max 33cl dåser er ikke købsbetinget og har en værdi af ca. 1.500 DKK - samlet ca. 6.000 DKK.