BØRNEKAFFEN ER TILBAGE!

Når du vælger en Børnekaffe hos Circle K, hjælper du os med at udvide åbningstiden på Børns Vilkårs BørneTelefon, så den også kan holde åbent i morgentimerne fra kl. 07 til 09. Du betaler 2,50 kr. ekstra, vi gør det samme – og sammen donerer vi i alt 5 kr. for hver solgt børnekaffe.  Alle børn fortjener en god start på dagen.

Tak for dit bidrag!

1 mio kroner til Børns Vilkår i 2019

Med hjælp fra vores kunder var vi i april 2019 i stand til hjælpe BørneTelefonen med at udvide åbningstiden med 2 timer - så de også kunne holde åbent fra kl. 09 til 11. Vi samlede 1 mio. kroner sammen, som vi sendte videre til Børns Vilkår. 

Men der er stadig brug for hjælp. Mange børn ringer fortsat forgæves – også uden for åbningstiden. Hvert år modtager BørneTelefonen mere end  200.000 henvendelser fra børn, der har brug for at tale med en voksen her og nu. Kun ca. halvdelen bliver besvaret. 

3 årigt samarbejde mellem Børns Vilkår og Circle K

I september 2018 indgik vi et 3-årigt samarbejde med Børns Vilkår, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede kendskabet til BørneTelefonen og indsamle penge til, at den kan udvide sin åbningstid om morgenen - og i år gælder det om at udvide åbningstiden fra 07-09 om morgenen. 

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor finder du de spørgsmål/svar, som vi typisk bliver mødt af i forbindelse med børnekaffe. 

 • Hvorfor sælger vi Børnekaffe?

  Det gør vi for at samle penge ind til at udvide åbningstiden på Børnetelefonen yderligere. Denne gang om morgenen fra 07 – 09 inden børn skal i skole.

 • Kaffe til børn – er I blevet tossede?

  Det er ikke kaffe til børn, det er kaffe til fordel for børn. Pengene går til Børns Vilkårs Børnetelefon, som hvert år modtager mere end 200.000 henvendelser.

 • Hvorfor gør I det igen?

  Sidste år var en succes. Kunderne og også ansatte hos Circle K tog rigtig godt imod Børnekaffen, hvilket medførte, at vi i foråret 2019 kunne donere 1 mio kr. til Børnetelefonen. Denne donation gjorde, at Børnetelefonen fra ultimo april kunne åbne 2 timer tidligere - nemlig kl. 09.00.

 • Hvorfor skal jeg betale 2,50 kr. ekstra?

  Du betaler 2,50 kr. og Circle K gør det samme. Sammen donerer vi 5 kr., når du vælger en Børnekaffe.

 • Er det i virkeligheden ikke bare fordi, at I vil sælge mere kaffe?

  Vi vil gerne sælge så meget kaffe som muligt. Børnekaffen har til formål at samle penge ind til Børns Vilkårs Børnetelefon. Det handler i høj grad om en vigtig sag.

   

 • Det er et super initiativ. Hvor mange penge forventer I at samle ind?

  Tak - vi er også stolte af, at kunne være med til at gøre en forskel. Hvor mange penge vi i alt kan donere til Børns Vilkårs Børnetelefon, afhænger af hvor mange kopper Børnekaffe vi sælger. Sidste år donerede Circle K 1 mio. kr. til Børnetelefonen og vi går efter at gøre det samme i år.

 • Hvor længe kan man få Børnekaffe hos Circle K ?

  Børnekaffen er tilbage fra den 7 januar 2020 – og nogle måneder frem. Præcis hvor længe afhænger af, hvor mange kopper Børnekaffe vi får solgt. Vi går igen i år efter at kunne donere 1 mio kr. til Børns Vilkårs Børnetelefon