Angry Birds angriber Circle K

Angry Birds filmen efterlod for år tilbage landet øde. Efterfølgeren Angry Birds 2 kan du i øjeblikket se i de danske biografer. Her hos Circle K er vi stolte af vores samarbejde med Angry Birds. Som noget helt særligt tilbyder vi alle kunder, der handler hos os Angry Birds samlemærker. Der er 20 forskellige mærker - se om du ikke kan få fat i dem alle... 

Du kan samle i alt 20 Angry birds samlemærker

Du kan samle i alt 20 forskellige Angry Birds samlemærker – og for bare 10 kr. kan du købe et samlealbum til din samling. Samlealbummet fungerer også som spilleplade, hvorpå de særlige Angry Birds samlemærker kan kastes igen og igen. De klistrer også rigtig godt på ruder, spejle osv – prøv selv!

Saml bonuspoint

Du får også et bonuspoint, hver gang du får et Angry BIrds samlemærke. I vores butikker finder du et samlehæfte, hvor i du kan klistre disse. Når du har samlet 5 bonuspoint, kan du aflevere samlekortet i en af vores butikker og få en af de 4 seje Angry Birds nøgleringe til kun en 10’er ( normalpris 39,95 kr).

Find ”det særlige K” og vind!

Ud over de 20 Angry Birds samlemærker, så findes der også et samlemærke, som måske umiddelbart ikke er så sjov, men der følger en præmie med. Vi kalder dette samlemærke for ”det særlige K”. Hvis du er så heldig at få ” det særlige K”, så kan det indløses til en Angry Birds Canonball bamse (værdi 200 kr.) i vores butikker. Så pas godt på det!

Vind biobilletter

Opload et billede eller en film på facebook eller Instagram med #circlekangrybirds, så deltager du i lodtrækningen om bl.a.biografbilletter til Angry Birds filmen. Du kan f.eks. vælge at dele en film, hvor du spiller Angry Birds Faceoff med dine samlemærker. Eller måske et billede af dig selv sammen med din samling af samlemærker. Du bestemmer selv! Eneste krav for at være med i konkurrencen er at billedet skal indeholde en eller flere Angry Birds samlemærker – og det skal oploades senest d. 31. august. De heldige vindere får direkte besked.

Vilkår & betingelser

Frem til den 16. september, får du som Circle K kunde samlemærker, når du handler hos os. Du får et samlemærke for hver 50 kr. du køber for i butikken eller en for hver 20L. du tanker hos os. Køber du f.eks. for 100 kr. i butikken, ja så får du 2 samlemærker😊

Angry Birds kampagnen løber fra d. 23 juli t.o.m. 30. september 2019 – eller så længe lager haves!

Spørgsmål og svar